HellomyfriendIseeyou'rebackagain

Ida , våran blogg är lite värdelös, känner inte för att skriva BAJS ! Men Jag ska på Wow=Way out west...Nananannanana ! Och imorgon är det 1maj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vet ni vad som händer om två veckor vackra människor!?!?!?!??!?!?!?!?!??! Jo då åker jag och corre till Göteborg för att gå på JOHNOSSI!  Kommer bli så hysteriskt bra!  Åh ! Men vad händer ikväll ? Folk säger att det är majbrasa, men jag tror dom inte. Jag ska dricka te men mina söta vänner . Ha en bra kväll och bli inte påkörda, tänk på: ALKOHOL DÖDAR ! Har kommit på att Alkohol inte är bra , frukansvärt onödigt och ja massa andra saker.. Så dö inte ikväll ha en trevlig kväll istället !


Komigen nu ida , vi måste skriva mer !

Puss eller någon liknade kanske ....


fuck school .


here it comes, kortfattat jag har uppdaterat  och är mycket nöjd med det ...
om emma kan vara tråkig kan jag  ...

Konst= Opassande inlägg?

The Angel at the tomb 1870

 

Konstnär : Julia Margaret Cameron 1815-1879

 

I en liten del av England fanns en liten grupp av människor som var dom första som försökte skapa och formulera sig runt olika fotografier. Julia Margaret Cameron var en av dom som var med i denna grupp. När hon dog lämnade hon efter sig en kollektion av fantastiska intima poträtt av sin familj och vänkrets. Hon var en amatör , i hennes fotografier använde hon ofta en expressiv oskärpa och skapade iscensättningar inspirerade av mytologier , bibliska berättelser och engelsk litteratur .

/ En sak till bilden

Bajsbra

Ville bara slå ett slag för bloc Party.


Floating=Awesome ?

Okej ida , jag vet att jag har varit dålig , jag sak bättra mig! Men i alla fall , Ida om ni vill gå på några grymma konserter i sommar ska jag hjälpa er , MUSE borde ni ABSOLUT gå på . Skulle lugnt ha gjort det om jag varit hemma. Deras konsert i vinter går inte att förklara med ord! Menden dom ska ha nu är i juli  och i stockholm , så det kan va lite svårt för er att fixa boende och så kanske, Något som jag tycker att ni ska gå på är Siesta eller emmaboda festivalen ! Siesta är nu i maj , emmaboda är nog i agusti . Men jag ska kolla upp lite mer  åt er .. ska hitta något perfekt ! Sitter och lyssnar på min grymma lista , ska länka senare . Just nu hinner jag ej , ska titta på top model nu! men här kommer lite grymmmmmma stilar... Jag vill använda min shorts nu!







Yo!


kung av sand

jag och mina kära vänner vill gå på konsert i sommar några ideér?
/kram thur
Woodford & Co Black Tee, Gary Pepper Vintage Two Toned Leopard Shorts, Topshop Stockings, Gary Pepper Vintage Bowler Hat
jag tror jag dör !
update :
ida frågade suger emma på attt blogga?, nee, så gjorde hon det ;pPPppP

its the final countdown, dodododododo.

hejhejhejhej alla söte människor.
kom hem ifrån skolan för ett tag sen , hade typ mattelektion sista timan.
jag gick in i klassrummet tänkte amen jag har god tid på mig innan bussen går (14:15 ca)
allt var lugnt men plötsligt när jag tittar på klockan var den 5 över och jag var på sista uppgiften sen tittar
jag på mitt papper bara vafan går fram till madde och säger du jag har inte gjort som det stod på uppgiften
hon bara typ det blir helt fel du måste göra om det lite kortfattat, jag bara neeeeeeeeeeeeeeej och alla gick och där satt jag klockan var 10 över
mina händer skakade av stress bokstavligen .
men hann med bussen som tur va annars hade jag nog dött !!
(hann med alla uppgifter stolt)
Ett litet minus på dagen var att de typ snöade, nu håller jag bara tummarna att det inte kommer nån
mer snö.
/thur



fy så fubbigt jag vill också kunnsa gå runt såhär
buhuhu.


Yo Motherf*cker






hmm något för oss??
whatever vi har toffsar på benen ...
/Thur & Thor for the win



glöm ej bort hojdarna.blogg.se kram !


Torre is Back!

Tro det eller ej , men efter mycket tänkade och funderande så har jag kommit fram till att jag ska börja med den här skiten igen . Jag har varit inne på alla "stor" bloggare som finns i sverige . ALLT ÄR JU BARA SKIT ! Att jag förut orkade bry mig om detta, att jag förut tyckte detta var intressant ? Hahahaha , vilken tönt jag är . Men i alla fall hur tönt jag än känner mig nu när jag ska börja igen ,  så kan jag inte säga annat än att jag faktiskt tycker att det kommer bli lite kul. Fast det ska bli lite ändringar här ! Ny desing (kanske) Nya människor och nya bilder . Mer musik och snyggare kläder.  OCH vet ni , kanske den största nyheten av dom alla... Min kära vän ida ska va med i min blogg nu. Varför just hon kanske ni tänker ? Jo , för han hon är så underbart rolig , och när hon blir äldre så tror jag att kommer bli en bra människa. Och sen kommer ni få ut mer av bloggen eftersom vi inte träffas så ofta och inte kommer skriva om samma olika saker.
Allt till det bättre! 

Snart kommer ida och vi ska fixa denna blogg.





RSS 2.0