Öö

Men nu sittar man här med Johnasson. vi ska gå nu Hej

SMÅLAND!

Hahhaha , Kalmaritiska. Hahahhaha jag kan inte sluta skratta . Det är ju så fult! Och det hemska är att jag själv säger några ord som låter som kalmaritiska!




Det vi har i småland  att varar stolta över: Småländska alperna, Öland, vi har Ö Jag vet inte vad vi har mer.... Jag kanske har glömtnågot. JO VI  HAR JU KALMARITISKAN! Asså Vi bÖÖja nu! hahah .


Jag vill tacka nils för att han hjälpte mig med att skaffa Spotify! En glass till dig!
Idag har jag typ spelat på min gitarr. DEN ÄR BLÅ ! Tjohu. Vi hade cp-Spanskaprov som jag inte hade kunde. Skit!  
My cock is much bigger than yours! HAhahhahahahahahaha fy vad roliga vi är! Så är det bara!


/.E

But you, and you, and you and you!

Gaaaaaaah! Vet ni vem som KOMMER TILL KALMAR ? John ME! Jag är lycklig! Fy så glad jag blev när jag fick höra det!


Idag skulle alla tjejer i 7c åka till barnmoskan i mönsterås. Hahahah, Det var ju rätt så roande där. Kylies fråga som corinne tvingade henne och säga och sen när hon frågade om hon kunde få någon plastpinne! Hhahahahah jag tror jag döör! Ni skulle ha hört: Kylie: Öö Kan jag få en sån där pinne ? tanten: vad ska du ha den till? Kylie : det kanske är ett magiskt trollspö! tanten: jaha okej . här får du ! Gahahahhahahahahahahha så fult! Tanten måst ha trott att vi typ var dumma i huvudet! När jag kom hem blev det att springa lite sen så typ öva lite på spanska provet tills i mon , Jag kan verkligen inget på det ! Men jag orkar bara inte öva. + att jag kom på att jag kunde lyssna på musik , det var mina hörlurar det var fel på! Jag hatar musiken läraren lalala!  Han har ju en tofs på huvudet! 


/.E


:)


Skidor<3


Fettisdagen!

Fettisdag är i dag om jag har fattat rätt? Om det är någon som vill få mig på fall och säga att jag har fel, skriv det då. Men jag är nästan helt säker på att det är fettisdagen. Jag uppskattar inte fettisdagen . Jag har aldrig gillat semlor. Gör ni det ? Jag tycker det är för mycket grädda och madelmassa. Men brödet funkar! Nu vet jag hur det blir I helgen ! det blir typ tjej kväll med Linnea&Linnea. Jag och Johansson ska laga mat till oss det blir : En jätte god sallad, bröd, och något kött lr fisk. ! Det kommer bli (Y) Vi skulle ha O.C maraton men tack vare någon så kanske vi inte kan det.  Men vi kommer nog på något annt vi kan maratona på . Sen Är det ett stort ? på lördagen! Jag är nästan helt säker på att det blir aboda på morgonen , men jag vet inte med vem jag ska åka med!! Är det någon som vill åka med mig ? Hahahah! Jag skulle vilja skriva om två pesoner som jag inte gillar så starkt. Men jag känner att jag inte kan göra det . Jag kan bara skriva att dom är otroligt blåsta!Dom:  Titta inte på mig! Titta nu tittar hon på mig igen! Jag : Men du jag ska sitta och blunda för att ni sitter ju inte rekt framför mig lr så . Nej nej. Hahahahahhahahahahaha asså jag tror jag dör! Det är ju så Roligt! :D I dag har jag varit helt borta. Jag somnade på Spanskan men det var bara någon minut typ sen typ satte jag mig upp för ann skulle se mig . Sen så smonade jag på geografin lr vad det nu var. Hahah! Vilken härligt dag- Jag är ju iallfall glad ! 
Tjocka er odenligt nu på fettisdagen.



/.E


When we were young the future was so bright .

Jag vill tacka den som uppfann musiken! Just nu sitter jag här med linnea och erik . Erik lär linnea geografi medans jag LYSSNAR PÅ MUSIK! Jag sitter och ler för mig själv för att musiken är så bra! Nu ska jag och linnea skriva dom bästa band/låtar vi kommer på: Foo fighters , Jonhossi , Rise Against , Offspring , Shake it , Qeens Of The Stone Age , The hives , my own , New born , Love is my drug , Three days grace , Affasi & Filhty ,  och en massa massa mer!  Jag funderar på om jag ska gå upp och hämta min gitarr... men jag vet inte än , tror inte jag orkar. Men är det någon soom är på att gå på Johnossi ? Det skulle va hur sjukt kul som helst! Mitt namn på den här bloggen , tro inte att det är fotbollspelaren Torres utan det är Torre!

/.E


Ga ,

På bilden på nisse , ska det står : Nisse :D:D inte Oo Pose! men det här cp funkar ju inte

IDA!


Nils! :D:D


But if you sing, sing, sing, sing, sing, sing, For the love you bring .

Okej , I går var toppen! Jag åkte hem från Polen , det var ju synd men Hemma väntade ju corinne,lisa,Jesper ! Hahahah Daimad! Jag är helt  borta, i natt sov jag  bara tre timmar. Ack! när ska vi träffas nästa gång då ? haha. Okej , nog pratat om det. Nu ska jag skriva om min Roliga vän Nils! Han heter NiiilsHan bor nära Stockholm som ligger i Europa! Bra att veta.

Han hade haft en svart mössa ett tag, sen så försvann den på Berga IP. Sen ett halvår senare hittar han den i en grop med ett tvesjättar bo i med på köpet! det tycker jag ni borde veta! + Jag har hört att han äger på skidor! Gillar han bilder när han åker skidor! Han är bra helt enkelt! Allt för mig denna afton ha en bra kväll. Dagens låt är ju No One knows! Qeens of the stone age!


/.E


With eyes full of sun.

Idag blev det att handla skor och ett par byxor i krakow. Dom hade skit snygga kläder , Roliga affärer och fina caffer ! Fast det fans så bra klädaffärer , tvingar ida med mig in på H&M . Jag gillar inte Hm(principsak)  . Men jag hittar alltid en massa kläder där. Så där blev det att köpa 2par skor och ett parblåa jeans/chinos/ ja jag vet inte . Dom var mycket fina tyckte jag .  Över till musiken! Om ni inte lyssnar på Foo fighters så har ni ju missat något dom är så bra .  fast nu blir det nog lite RIse agains i min hörtalare !

/.E


Living the dream!

Nu får jag ha datan för mig själv ett tag , Tjohu!  Idag har det snöat rätt så mycket här , igenkligen har det snöat sen vi kom hit. Det var bara i går solen lyste några timmar. Men sen kom snön igen. Men lite snö har väl aldrig hindrat mig från att åka snowboard? Men även om det inte är någon fara om det snöar lite är det ju så cp kallt att sitta i liften. I morgon ska vi åka till Krakows? Vet inte hur det stavas. Där stannar vi tills på lördag. Och föresten, PÅ LÖRDAG SKA JAG FÅ TRÄFFA LISA OCH JESPER!!!!!  Jag har saknat er något enormt.
En låt jag tycker ni ska lyssna på best of you-Foo fighters. Dom är Hysteriskt bra. Men ha det bra hemma i Smålandet! Ses i mon tror Jag , är inte helt säker på om dom har internet där vi ska... Jo dcet har dom nog men inte om jag kan använda det 
Faags.
 
/ .E


IDA ÄR MIN IDOL! HAHAHAHHAHAHA

Jag har redan laggt in ett inlägg i dag men jag bara måste skriva om ida! Hahahahha.
Ida jag har många härliga minnen med dig, du får mig ALLTID att le på något sätt. Som när du tillade ner och var nära att bryta nacken! HAHAHAHAHAHHAHA! Och förlåt för alla gånger jag har hånat dig för att du nästan har börjat gråta och du säger att jag är dum i huvudet . Och skriker att jag är dum. Men du får stå ut för du är så gullig! Som idag när  du satt i backen och vi hade nyss ätit och du sätter dig för att ta på snowboarden. Du halkar sen börjar allt:  du  börjar att klaga på att du har snö i vantarna och typ gnäller , sen så över går du i en ny fas där jag är dum i huvudet som inte hjälper dig och att du är trött ( du har rösten där du nästan gråter) . Sen så ska jag hjälpa dig säger du medans du nästan gråter , men jag bara sittar och gapskrattar och sen så blir du skit sur och är som en liten 2åring! hahahhaha <3 Och sen var du sur på mig vägen hem ! men det blev braför vi började skrika: JAG HETER GRYNET! Och nu när vi sittar och tittar poå min bilddagbok så har jag en bild där lindseyLohan har en massa styng i pannan och ser ut som ett stort hjälplöst,alkohliserat EMO !  När vi ser den bilden säger ida: Vem är det ? Jag svarar. Sen säger hon: Varför ser hon ut så? ag fattar inte varför ? ser hon ut så ? och en massa! HAHHAHA  och sen har jag den här bilden som jag ska lägga in! asså det är den bästa bilden som har fotats! Det är ida som är rolig på bilden ,  hon är i bakrunden. Den bilden<3333333333333333333333 Hahah och sen sissta grej: Nu säger ida helt allvarligt: ska jag stoppa in alla tuggummi i munnen samtidig? Hahahahahahha! Man kan ju inte annat än älska dig! 


P.S det kommer va hur mycket som helst i den här texten , men jag hinner inte kolla igenom den ida får damp!


My Drug.

Jag är Helt inne på: Love is my drug.  Den är så bra. Kärlek till den låten, den är perfekt helt enkelt. Just nu känner jag bara för att hoppa runt på ett dansgolv (med corinne) där basen är på topp, och musiken fylls i rummet alla hoppar runt! Giii. 
Är det någon som har koll på om det är några bra spelningar snart?  Johnossi skulle va härligt! Vilka är på att gå på en massa festivaler i sommar ?  JAG VILL SE QEENS OF THE STONE AGE! Lalala. Men nu måste jag ge mig av till speglen! 

               Ge mig Kaffe nu! / Emma

Bloggen.

Ja ,som några av er redan vet har jag haft en blogg tidigare . Men jag  jag gav upp den. Men nu så är jag PÅ igen!  Den hette Feelingblue. Så nu tänkte jag att jag ska skulle ha ett lite gladare namn. och vad skulle kunna va bättre än Torrrres? Jo , kanske Torres* ´. Det var nån FAG som hade tagit det namnet!  den här bloggen ska bli bäst så är det bara , säg till om det är tråkigt att läsa.

                     kram .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0