Man det tar dig för givet helt enkelt.

Varberg - Nu sitter jag i köket och lyssnar på muse. Ska snart ta en sväng in till varberg. Jag som trodde det skull ev afint väder här men det är det ju inte! Det är SNÖ! JAG VILL JU HA SOMMAR NUNUNU! Jag har alltid sen sån tur helt enkelt.


I går var det en hemsk dag , Det kanske va sista gången jag träffade kylie . Antagligen var detdet. Skiit!
Kli<3


MUSIK .


Här har vi en HÄRLIG MÄNNISKA!



Hahah!

On the road again!

I morgon blir det att åka till varberg. Det ska nog bli toppen! Så från kl halv 17.30-21,30 i morgon kommer jag att sitta på ett tåg till Göteborg. Så SnällaSnällaSnällaSnälla  Jag ber dig  Snälla snälla snälla snälla ring mig Då. För jag behöver ju det! Hahha gissa låten ? Men allvarligt , Ring mig lr sms ! Jag blir glad vem det än är som sagt slå en pling !
070-6496525.


Som ni kanske har märkt så har jag struntat i den här veckans tema. Jag har inte hunnit..


Kladdiga pussar emma .

Lalala.

Jag vet att jag skulle skriva om städer den här veckan , men jag kommer inte hinna göra det för jag har så mycket att göra den här veckan . På Torsdagkväll blir det nog att åka till varberg! Det kommer nog blir roligt. För er som ville veta så hatar jag göteborgs station. Den Skrämmer mig !


Igår så var iallafall Mika, Alice, Kylie och corinne här det var toppen! Vityp åt hela tiden ! Sen fick jkag veta att kylie är rädd för fluger... Jag :varför?  Hon: För dom flyger? Hahhahah!
<3

Idag blir det nog att åka till kalmar , antagligen med Philippe och Linnea och kanske corinne .
 


Var tog solen vägen ?

Jag är nöjd med mig själv! Ye . Jag har lagt ut inlägg varje dag i en vecka ! Lite förvånad att jag har orkat lägga in i helgen med.
 
Men mina teman som jag ska ha varje vecka får vara Mån till Tor , Det blir bra. 
Nu vet jag vad för teman jag ska ha ! Jag ska ha olika städer och byar! Ojah , det kommer bli bra ! Och en låt till varje stad ! Jag vet nog dom städerna jag ska ha , men jag måste få med lite byar också.
 
Dom (byar/därfolkbor) är som jag ska ha med är LÅNGEMÅLA! (så klart! ) Mönsterås. ( Som vi alla hatar!) Blomstermåla! ( Ja det är väl rätt så ok, vi har ju Gunar och ingrid lr så kallad RÖKTANTEN ! Sen har vi ju lite annat folk också!) Sen vet jag inte om jag ska ha högsby (Som jag igenkligen inte gillar men det finns rolig folk där)  Lr Hornsö! (Dom har en dam. det är DÖT där.)


You should running up and down.

Jaha , Här sitter man och ler för sig själv. Det är ju nästan sommar ute! men nu håller solen på att gå ner men iallafall. I dag har varit en underbar solig dag! Flera sådana . Jag vill ha sommar och jag vill ha allt som sommar innebär! JAG ÄLSKAR SOMMAREN!


Eftersom alla mina inlägg i dag har varit med en film så kände jag att jag behövde skriva något . Jag behövde Lätta mina tankar. Ikväll tror jag att det blir en lugn hemma kväll.

Ja , jag hade något på hjärtat som är riktigt djupa tankar  , hahah . Men en kaka till er som läser min blogg. Skriv om ni har några förslag till nästa veckas tema ! ? Tjo.


Hahahahha !




 Asså  det den här tanten skrämmer mig ! HAHAHAHAHAHAHHAHAH

.

Jag är lite rädd för mig själv....  Jag har börjat tycka om flera låtar med In Flames. Hjälp!

Men den här låten är faktiskt riktigt bra!          




The mirror's truth - In flames

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile & ...

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=415902888


 Okej , titta på det här ^ Det är min lilla vän linnea . Som är väldigt duktig. Ja som sagt tittatittatitta!

Riktigt nöjd med mig själv som lyckades lägga in det själv!



Sommarlåten! The Tough Alliance - Something Special

SommarSommarSommar!

Nu sitter jag och tänker på sommaren . Jag har jätte mycket att skriva i dag men jag orkar inte nu . Ska snart gå och lägga mig tror jag . Men iallfall , Sommaren : Sommaren är något vi tycker om  att prata om , vi gillar sommaren . Men varför gillar vi sommaren ? Själv gillar jag sommaren för att Allt vaknar till liv. det blir färger överallt. Det blir aldrig redigt mörkt.  Men vad är det som gör en så glad med sommaren ? Jag vet inte redigt , På sommaren kan man bara va sig själv och bli älskad för den man är . Men slipper den sega och fula skolan . Det finns ju folk som man saknar på skolan men inte alla. Något jag bara älskar med sommaren är att jag kan bara ta en kudde och gå ut och lägga mig på gräset ! JAG ÄLSKAR DET!  Jag kan sitta i en timme i gräset och bara sitta och prata och stå på händer och göra vålter m.m , Tänk när gräset är helt grönt och mjukt. Solen värmer en . Man sitter i skuggan för det är för varmt i solen - Det är det jag gillar mest. Jag känner att hela min sommar kommer bara flyga i väg för det känns redan nu som hela sommaren är planerad , och det är den och så. Men nu måste jag skriva om dagen Människa. Nils vissade mig en toppsommarlåt! får vissa den i morgon .




ALICE


Du ville ju att jag skulle skriva om dig så jag får väl ta och göra det ! Du betyder mycket för mig även om jag inte alltid visar det . Du kan va STÖRD , JOBBIG och KONSTIG! Men sen är du nästan perfekt! Jag lärde känna dig 07 sen dess har vi gjort mycket ihop. Jag är COOOL för jag har en vän  ( DU) Som är Bäst på friidrott Jag skojar inte! Haha Hon äger er alla små barn som läser! Men du alice , Jag har mycket mer att skriva om dig , men jag måste gå och tvätta bort mitt smink.... Heheh Pusspådig! Och du , Jag ska få dig att va uppeHela natten ! <3 Du kanske aldrig har hört den hör låten ... men Jag blir glad av den och det blir jag oftas av dig men, för du är En glad människa! 


Metro Station -Shake It 



I'll take you home if you don't leave me at the front door (leave me at the front door)
Your body's cold, but girl we're getting so warm
And I was thinking of ways that I could get inside (get inside)
Tonight you're falling in love (let me go now)
This feeling's tearing me up (here we go now)

Now if she does it like this, will you do it like that?
Now if she touches like this, will you touch her right back?
Now if she moves like this, will you move her like that? (Come on)

Shake, Shake, Shake, Shake, uh shake it
Shake, Shake, Shake, Shake, uh shake it
Shake, Shake, Shake, Shake, uh shake it
Shake, Shake, Shake, Shake, uh shake it
Shake, Shake, Shake, Shake, uh shake it.



 

Och vi tror vi strävar mot samma mål , men när man tittar på dig är det bara all you!

Just nu sitter jag och lyssnar på brabrabra musik!  Jag funderar på om jag ska gå och läsa lite på spanskan , men jag vet vad svaret kommer bli: Äe Jag gör det i kväll och så slutar det med att jag typ struntar i dom .

Vem blir den utvalde i dag ? Kanske sebastian ? Nej , det blir nog Linnea .

 Linnea/Ingvar.

Linnea: Hon är en liten figur som jag har mycket att säga om . Jag vet inte alltid om jag gillar alla hennes ideer. Men Få gånger är dom toppen . Vi har gjort mycket tillsamman . Det är ju dig pappa ska adoptera! Hahah , Ohjälp jag skulle inte stå ut en Minut! Hehehe . Ibland är du den konstigast och jobbigaste människan . Men du tar igen det , För resten av tiden som du inte är en jobbig och Konstig människa då är du För bra! Du har alltid mitt hjärta i din hand! Vi är rätt så lika varandra men endå inte . Och all mat ! Iband undrar jag vad du skulle ha gjort utan mig ? Hahha Haft ett tråkigt liv kanske. Och mina planer om min lilla trio som skulle va helt perfekt (CEL) Tänk vad rolig v i skulle ha! 
Hm jag vet inte vilken låt jag ska ta till dig, Får tänka lite på det!  Det får bli två låtar!


Gabriellas Sång

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar



Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag




9 Crimes



Leave me out with the waste
This is not what I do
It's the wrong kind of place
To be thinking of you
It's the wrong time
For somebody new
It's a small crime
And I've got no excuse
 
Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright with you?
If you don't shoot it how am I supposed to hold it
Is that alright with you?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright with you?
With you...



PopKollo , här kommer jag ?

NU har man skickat in sin anmälan till popkollo, fatta hur glad jag skulle bli om jag kom med ! Hoppas att linnea kommer med också! Det vore toppen!



CORINNE

Nu ska jag skriva om min lilla vän:  (Det finns så mycket och så många minnen med Corinne  att skriva om . Du betyder väldigt mycket för mig) . Corinne är en mycket underlig person som gör mig ibland galen ibland ledsen få tillfällen glad . Hahhah nej , du lyckas Oftas göra mig glad ( okej okej kanske inte alltid )  Men om jag ska va ärlig så har du nog den bästa humorn av alla mina små vänner ! JAg bara älskar den ! Våra små klagovisor på alla är ju allt för söta. Och när vi sitter och förstör en hel film , fast vi tycker den är bra lr när vi hoppar runt till alla Bra låtar på alla fester .  VI är bäst!  Och vad kan jag säga om din familj? Din mamma Hon är min förebild! Jag är som henne och ska bli som henne! Hahahahhahahahahah! Men du jag kan  bara säga en ska du är för bra och jag tror att troja vann kriget för att dom hade en modige (kommmer inte ihåg vad han heter! Du vet han som kryper till sin bror han som får mig att börja gråta Gi jag kommer inte på det! ) (Första gången dom krigade) Men en sak är säker , Mitt Hjärta kommer ALLTID finnas Hos dig!
 Låten du får är Hm vilken ska jag välja det fins så många det blir nog ett medly! <3

Johnossi - Execution song

I´m not your baby
no more
cause I let you go with none
let you go with no score
Well I´m not a baby
no more
with eyes full of sun, I´ll feed
my love you get bored

Rage Against the Machinca - Killing in the name of

Killing in the name of!
Killing in the name of

And now you do what they told ya (11 times)
But now you do what they told ya
Well now you do what they told ya

Cobra Starship - bring it

Oh, I'm ready for it
Come on, bring it.

So kiss me goodbye.
Honey, I'm gonna make it out alive.
So kiss me goodbye.
I can see the venom in their eyes.
Goodbye.


Hit me , Hit me! / The sound.


Fråga bra för jag berättar vad som helst .

Till er som inte har fattat det : Jag tar en bit av en låttext typ nästan varje dag och har som rubrik. Dom ska inte ha någon mening men jag tror dom har det iallafall ( mitt undermedvetna ). 


Jag ska börja ha olika teman för olika veckor ! D3n Här veckan ska jag skriva om folk som betyder något för mig . Antagligen något snällt . Sen ska dom få en låt var ,  som passar just dom .

Vilken person kan va bättre att börja veckan med förutom Ida? (Skriver man så (Hmm)  


IDA / FRITZKY
Jag Har ju skrivit om dig innan.... Men du är min idol! Hahhahaha , Du gör mig glad på ett sätt som inte många lyckas med! Varje gång du säger att du hatar mig och att jag är dum  i huvudet så kan jag inte låta bli att le.. Förlåt om jag var lite dum i polen , Men du var jobbig( Få tillfällen ) .( Säger inte att inte jag var jobbig)  Det är du och jag som färgar håret titt som tätt! (fast tyvärr så kan jag inte färga håret på ett tag *Börjargråta*) Men iallafall , När du säger dina tråkiga skämt som igen tycker är roliga förutom sara , hahaha jah dör du har så dålig humor!  Jag vill bara säga Förlåt för alla gånger jag har typ dött av skratt för att du nästan har börjat gråta lr är jätte tjurig lr ´när vi bråkar för att jag är dumi huvudet hehehe . Men jag vet att du förlåter mig för att du snart sitter och skrattar med mig . Ni som känner ida förstår varför jag tog den här låten och vad jag menar med det jag har skrivit.  Din låt är Ramlar - Håkan  Hellström (hahahah förlår för en sak , men jag kan inte skriva vad för då kan en läsa det hihihi)

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag ramlar dåliga gatan fram
Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad - själv.


KaffeKaffeKaffe!

Okej , i helgen har det varit Högsby! Det var Toppen . Sen i dag har Jag tittat på film hela dagen ! The Notebook är ju så bra! Jag kan se det hur många gånger som helst och jag gråter lika mycket varje gång! Hehehe. 
-Metallica-One-


18 karat gold wouldn't fill the hole.

Nu sitter jag i min härliga säng . Och tittar på något tråkig film , finns inget bra på tv:n . Kom nyss hem från nattfotbollen. Det var Hm Letar efter rätt ord , kanske  Intressant ? Jo intressant+roligt där har vi det. Täffade massa snälla människor. Men lite ledsen för att jag inte sa till rikard lr vad han heter att jag gillade hans slinga Mohahah! Nu ska jag Försöka sova . 
Godnatt era vinsäckar! Hahahahah Troja!
Emma.  


Hhahahahahh! Happy day!


NISSE GÖR COMBACK I FOTBOLL!

I morgon gör Nils comback i Fotboll! Vi måste ju va där och heja på han! Det ska iallafall jag ! Linnea , ska vi göra en jätte stor skylt där det står HEJA NISSE! haha ÄLSKAR mina ideer! En glass till Nils!


Because we just laughed-

Ja det är jag som är trött.   I går blev det att åka till Högsby Och  träffa lite trevligt folk ( det var mycket trevligt) . Jag har inte skrivit så intressanta saker jag vet , men jag måste känna för att skriva. Annars blir det inte så bra. I dag har jag roat mig med kli , Mika , Corinne . Det var väldigt roligt . Hahah , Vi har `STORA planer för i mon . Och om ni vill veta så vill inte jag va med på den där saken på tisdag  som vi blir tvingade till på elevensval. Jag kunde ju ha valt något annat än musik men ajja. Vi bytte låt i tisdag , härligththärligt.  Men jag tror nog det  kommer går bra . Kylie är ju helt otrolig på trummor! Hon är så Grym! En glass till henne . Jag är helt depprimerad över att hon ska flytta till japan! Det är ju helt hemskt! HAHA Jag har skaffat facebook! Men Glass är gott . Det var allt från mig i dag .Just nu är jag så glad så ni får en puss på köpet !

/.E


Living in my mind.

Johnossi  och  Pringles ! Och Linnea på telefonen . Rätt så intressant  , haha .  <I : ]B )=: Jag vet inte vad jag ska skriva mer . Nu ska jag äta .  Hej 

 

Today, everything was wonderful - The SUN was here.

Solen!  Nu blir det at öva mer på biologin . Seg! just nu orkar jag inte skriva så jag slutar nu .

/.E


Everlong.

Jag blir galen! Tänk att jag missade FOO FIGHTERS ,  QUEENS OF THE STONE AGE ,  THE HIVES,  The Hellacopters , MANDO DIAO , Sahara Hotnights  , Dinosaur Jr. , Dirty Pretty Things  , Rival Schools , Molotov Jive , JOHNOSSI Dom var på where the Action is förra året. Och i år ( än så länge) är det jättedåliga band! Och sen att Johnossi inte ska spela något i svergie i år! + att jag missar John me och mando i Kalmar! Nä nu börjar jag snart gråta!

/.E



Och jag vill åka : Buss!

Idag har det varit en Toppen/Dålig dag . Jag orkar inte med vissa människor. Jag måste värkligen komma bort från den är hålan ett tag , typ en helg i Jönköping ? Så man får tillbaka Glädjen . Asså det är inte så att alla här gör mig galen , det finns Folk som gör mig redigt lycklig.  



Jag vill åka buss. Ibland kan det bara va en befrielse. Man sittar i bussen och lyssnar på musik, tänker på allt . Man ser massa folk i bilar , hus och annat. Man vet ingeting om dom . Jag vet inte varför jag gillar det så mycket . (tro inte att jag älskar att åka buss men ibland är det så härligt som sagt , men bara om man lyssna på musik! ) Man sitter i sin egna lilla värld. Och jag gillar det .


Jag & viktor i bornholm , för några år senda....


Jag & viktor i bornholm , för några år senda....


Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag ramlar dåliga gatan fram
Och jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen
Nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad - själv

För många ramlande flickor ramlar förbi
För många rammelsängar att ramla i
Människor ramlar runt på stan
Människor ramlar hårt, precis som du - och jag

Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är
Jag har ramlat där förut, och det är mer än bara nån sorglig kliché

Och jag ramlade in på nåt diskotek
Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
Och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
Ramla jag omkull igen
Ramlade in i en taxi
Mister, visa mig den maximala hastigheten!
Vart du vill, så fort du kan
Ja, vart du vill, så fort du kan
Vart du vill så fort du kan

Woooh!

Lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer (och du skulle)
Och det är lång väg ner
Och du skulle aldrig ramla mer

Kör mig vart du vill
För jag ramlar aldrig hit igen
 
                                                         
                       

Jag vill :  ha sommar , vara i borgholm (På sommaren) , Gå på en fetival nununu, g¨ner och hämta min gitarr , åka till jönköping med massa trevligt folk, åka till stockholm , (nu lyssnar jag på Känn ingen sorg för mig göteborg) därför vill jag till varberg (äta glass där ) åka snowboard ,  hoppa runt och dansa med folk ( jönköpingsfolket+ lite annat) åka bort från denna hålan och få lite glädje tills sommaren , äta Ben&Jerry's , sen finns det en massa mer jag vill.

Jag vill tacka dom som har rolig humor , utan er skulle allt va mycke tråkigare. ( för att visa min uppskatttning ska ni få en smiles (tror det är den fösta i den är bloggen ) ) (=) En glad gubbe åt båda hållen !


Festivalsommar!

FETSIVALSOMMAR SCHALALALALA! Jag vill gå på en massamassa festivaler i sommar! Jag och linnea funderar starkt på vilken vi ska gå på: Peace and Love eller Hultan. The killer vill man ju inte missa! Men jag tycker allt att det är bättre band på  Peace and Love festivalen. Sen blir det ju springbreak i klamar , John M.E.  LoVe is my drug är ju en av dom bästa låtarna! Sen att mando diao kommer , det är ju helt fantastiskt ! Och Håkan hellströM! Några jag vill se igen är The sounds , det var så länge sen man lyssnade på dom . Men dom sitter kvar i minnet! Sen SÅ skulle jag börja gråta om Johnossi skulle komma till kalmar! Lycka skulle det va!  




.

FESTIVALSOMMAR!

Peace and love V.S Hultan.

                Hulsfredfestivelen.                                                                             .

                                                                                                                                       
               THE KILLERS [US]

» REGINA SPEKTOR [US]

DROPKICK MURPHYS [US]

LARS WINNERBÄCK x4 [S]

TAKIDA [S]

TIMBUKTU [S]

ANNA TERNHEIM [S]

MADNESS [UK]

THE GOSSIP [US]

PETER BJORN AND JOHN [S]

HELLO SAFERIDE [S]
MARKUS KRUNEGÅRD [S]

MAIA HIRASAWA [S]

JOHN ME [S]

FRIDA HYVÖNEN [S]

LENKA [AU]

YO MAJESTY [US]

THE HEART STRINGS [UK]

SONIC SYNDICATE [S]

EMMY THE GREAT [UK]

INVINCIBLE [US]

BADDIES [UK]

VICTIMS [S]

CILIHILI [S]

PILGRIMZ [DK] 

 Peace and love festivalen .
Abalone Dots

Anna Ternheim
Atmosphere [US]
August Burns Red [US]
Backyard Babies
Blindside
Bongo Brains feat Stefan Sundström
Bullet
Caj Karlsson
Cult of Luna
Dengue Fever [US]
Deportees
Dia Psalma
Division Of Laura Lee
Erik Hassle
Evergrey
Fatboy
Frida Hyvönen
Gentleman & the Far East Band [DE]
Goodlooking Trash
Governor Andy/Inna Style Band
Graveyard
Hanna Berglund
Hello Saferide
Henry Rollins [US]
Håkan Hellström
Immortal Technique [US]
Jahcoustix [DE]
Jenny Wilson
Jerry Williams
Jonathan Johansson
Jonna Lee
Kalle Baah
Kleerup
Kung Henry
Laakso
Lars Winnerbäck
Lykke Li
Moneybrother
Mötley Crüe [US]
Pain
Parken
Perssons Pack
Peter Doherty [UK]
Promoe
Raised Fist
Robert Belfour [US]
Sanna Carlstedt
Satyricon [NO]
Slagsmålsklubben
Sonic Syndicate
Sophie Zelmani
Sugarplum Fairy
Sven Zetterberg Blues Band
The Coffinshakers
The Kooks [UK]
The Soundtrack Of Our Lives
The Stranglers [UK]
The Wildhearts [UK]
Thåström
Tiamat
Timbuktu
Titiyo
Turbonegro [NO]
Tysta Mari
Volbeat [DK]
Witchcraft

 Peace and love fetsivalen har ju bättre band . Men Hultan har the killers...






 Idag blev det Linnea och Ben&Jerry's Gaaa. En låt som är jätte bra : Use sombody- King of Leons.

Abalone Dots http://www.youtube.com/watch?v=JCZfJ5ai07U

Our souls were connected in so many ways.

Jag kom på att jag måste bli bättre på att blogg, Jag ska börja lägga ut massa bilder så allt blir jättefint . ( Men jag vägrar att blogga på fredagar och lördagr om jag inte har tid).  Just nu sittar jag och lyssnar på en så sjukt bra låt. http://www.youtube.com/watch?v=g02il5H8UY8 Tittatittatittatittatitta! Ja i fredags var det rätt så roligt... Haahah Linnea , det du är så klen! hahahah och i går så blev det att åka till mamma , däe var jerker , jojo och linus . blev att titta på film  och så. Sen när som åkte hem så fick jag för mig att jag skulle titta på en till film . Hahahaha jag grät jätte mycket! Filmen var bra .  Hahah , jag fattade inte var det var med mig , jag började gårta för ett barnföddes! Tahahaha .




/.E

RSS 2.0